Meldformulier voor de functionaris voor gegevensbescherming

De mededeling van de contactgegevens van een functionaris voor gegevensbescherming bij de Gegevensbeschermingsautoriteit gebeurt via een elektronisch formulier , dat na invulling via een webportaal wordt bezorgd. Let op, formulieren die ons per mail worden bezorgd, zullen niet behandeld worden.

De contactgegevens van uw functionaris voor gegevensbescherming meedelen in 3 stappen:

STAP 1
✅ Download het elektronisch formulier

Vul het onderstaande formulier in. Er is een handleiding beschikbaar over het gebruik van elektronische invulformulieren.

Meldformulier functionaris voor gegevensbeschermingHandleiding elektronische invulformulieren (Binnenkort beschikbaar)

STAP 2
✅ Vul het elektronisch formulier in

Vul het gedownloade formulier elektronisch (via uw computer) in. Let op, een met de hand ingevuld en vervolgens gescand formulier zal niet verzonden kunnen worden.

U kunt een draftversie bewaren via de “Opslaan als”-functie, zoals u dit kent van bij gewone PDF-documenten. De definitieve versie kunt u op dezelfde manier opslaan op een locatie die u zelf wenst.

STAP 3
✅ Verzend het ingevulde elektronische formulier via de applicatie

Verzend het ingevulde formulier via ons eforms-webportaal. U ontvangt bij een geslaagde verzending, op het e-mailadres dat u in dit webportaal ingeeft, een mail met een unieke code. Enkel wanneer u deze e-mail ontvangt, is de mededeling van de contactgegevens geslaagd.

Eforms-webportaal